Avocati colaboratori coordonatori

Catalin MICU

E-mail: catalin.micu@zrp.ro

Download V-Card

Catalin este specializat in dreptul muncii, acordand asistenta juridica mai multor corporatii nationale si internationale cu privire la diverse aspecte juridice. Experienta solida in acest domeniu include transferul angajatilor si restructurarea personalului. Avand cunostinte complexe si temeinice cu privire la regulamentele societare din Romania, Catalin ofera servicii de asistenta juridica unor societati la nivel european in domeniul negocierii contractelor, implementarii sistemelor sofisticate de organizare a managementului si transferurilor societare importante.

Catalin este, de asemenea, specializat in domeniul energiei, fiind implicat in proiecte de importanta majora ale unor clienti relevanti actionand in diverse ramuri ale domeniului energiei. A acordat si acorda in continuare o gama larga de servicii specializate de asistenta juridica, de la consultanta pe tot parcursul procedurii de licitatie, asistenta pe durata negocierilor la supervizarea implementarii proiectului.

Monica STRIMBEI

E-mail: monica.strimbei@zrp.ro

Descarca V-Card

Monica Strimbei este specializata în litigii comerciale, civile si administrative incluzând dispute contractuale, piata de capital si aspecte legate de capitalul social, dispute ale actionarilor, litigii imobiliare incluzând actiuni în restituirea proprietatilor nationalizate si expropriere, incidente legate de procedura executarii silite.

Monica se concentreaza totodata pe dreptul insolventei, bancar si financiar, în special în domeniul procedurilor de recuperare a creantelor, garantiilor si contractelor de credit.

Catalin GURITA-MANOLE

E-mail: Catalin.Gurita@ZRP.RO

Descarca V-Card

Catalin Gurita este specializat in litigii comerciale si civile, inclusiv dispute contractuale, in domeniul pietelor de capital, incidente legate de procedura de executare silita, dispute in zona dreptului imobiliar, inclusiv cereri de restituire a proprietatilor nationalizate si expropriate. Catalin este, de asemenea specializat in insolventa si dreptul falimentului, drept financiar si bancar, unde a castigat experienta acordand consultanta pe toata gama de proceduri de recuperare a datoriilor si servicii bancare. Catalin redacteaza documentatia procedurala, elaboreaza strategiile pentru fiecare dosar si realizeaza analiza conflictelor juridice pentru a identifica cele mai convenabile solutii, reprezinta interesele companiilor si bancilor romanesti si straine, in fata instantelor si a curtilor de arbitraj.

Valentin MOROEANU

E-mail: Valentin.Moroeanu@ZRP.RO

Descarca V-Card

Valentin Moroeanu este specializat in litigii civile si arbitraj, oferind servicii de asistenta juridica unor importante societati nationale si internationale cu privire la numeroase aspecte juridice. Experienta vasta in acest domeniu include participarea la proceduri de negociere si conciliere. Avand o cunoastere complexa si solida a dreptului civil si dreptului comercial roman, Valentin ofera cu regularitate asistenta juridica unor societati europene in domeniul negocierii contractelor si transferurilor de afaceri importante. Valentin reprezinta un numar semnificativ de societati nationale si internationale, precum si persoane fizice in negocierile legate de prevenirea sau incetarea disputelor. In plus, Valentin a coordonat proiecte de litigii cu un numar mare de dosare legate de dreptul muncii, procedura executarii silite si aspecte ce tin de dreptul imobiliar.

Iuliana NEGOITA

E-mail: Iuliana.Negoita@ZRP.RO

Descarca V-Card

Iuliana Negoita este specializata in domeniul Achizitiilor Publice de bunuri, servicii si lucrari, furnizand asistenta fie autoritatilor contractante, fie operatorilor economici participanti in cadrul procedurilor de atribuire, in toate aspectele legate de intocmirea documentatiilor de atribuire sau a ofertelor, solicitari de clarificari, formularea punctelor de vedere si a cailor de atac, precum si sustinerea acestora in fata autoritatilor competente. De asemenea, expertiza sa in Proiectari, Constructii si Proiecte Industriale/ Contracte Comerciale Internationale cuprinde o gama larga de activitati legate de contracte FIDIC. Iuliana detine experienta si in materia Dreptului Comercial/Societar, acordand asistenta in diverse proiecte de fuziuni & achizitii, guvernanta corporativa si contracte. Totodata, Iuliana acorda in mod constant asistenta in materia Dreptului Muncii in ce priveste aspecte legate de proceduri de concediere colectiva, acorduri si negocieri cu sindicatele, proceduri de reintegrare a salariatilor sau acorduri de incetare a contractelor de munca.

Cosmin COJOCARU

E-mail: cosmin.cojocaru@ZRP.RO

Descarca V-Card

Cosmin Cojocaru are experienta de peste zece ani in avocatura si face parte din echipa de arbitraj a societatii, avand o expertiza remarcabila in materia disputelor in domeniul constructiilor, incluzand litigii izvorate din neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a unor contracte de tip FIDIC. Activitatea lui Cosmin se concentreaza, de asemenea, pe litigii civile si comerciale, incluzand dispute contractuale, procese legate de achizitia si vanzarea societatilor, dispute din domeniul imobiliar si incidente legate de procedura executarii silite, drept administrativ, privatizarea societatilor comerciale si drept societar. Cosmin ofera servicii de asistenta si reprezentare juridica atat in faza prealabila declansarii litigiului, cat si in fata instantelor de drept comun sau de arbitraj.

Ovidiu SERBAN

E-mail: ovidiu.serban@ZRP.RO

Descarca V-Card

De peste 10 ani membru in Baroul Bucuresti si de peste sapte ani membru al echipei ZRP, Ovidiu Serban este specializat in drept fiscal si drept civil, inclusiv materia litigiilor dintre profesionisti. Ovidiu face parte din echipa de litigii a societatii si a dobandit o bogata experienta practica de-a lungul timpului ca urmare a participarii active in cadrul unora dintre cele mai importante si variate proiecte in care societatea a oferit asistenta juridica clientilor sai. Din acestea mentionam litigii fiscale (in materie de TVA, accize, impozit pe profit, impozite si taxe locale), litigii civile sau arbitrale derivate din raporturile dintre profesionisti (antrepriza in constructii, contracte in domeniul energiei electrice si gazelor naturale, pretentii comerciale si recuperari creante) dar si in litigii derivate din raporturile de familie si mostenire.